Montare pe perete

În cazul montării pe perete, mixerul se montează direct la peretele bazinului. Pozați cablul de conectare la peretele bazinului și ghidați-l în sus.

  1. Spațiul de lucru/locul de amplasare este pregătit pentru instalare. Distanțele stabilite față de echipamentele înglobate și pereții bazinului sunt respectate conform documentației de proiectare.
  2. Mixerul nu este conectat la rețeaua de energie electrică.
  3. Pentru înălțimi de instalare de peste 1 m, este disponibilă o schelă cu siguranță împotriva prăbușirii.
  1. Poziționați mixerul la peretele bazinului cu ajutorul oferit de 2 persoane și marcați găurile de fixare.
  2. Depuneți mixerul în afara spațiului de lucru.
  3. Realizați găuri de fixare și așezați ancorajele de legătură. NOTĂ! Respectați prevederile de montare ale producătorului!
  4. După ce s-au întărit ancorajele de legătură, introduceți mixerul cu ajutorul oferit de 2 persoane în ancorajul de legătură și fixați cu materiale de fixare.
  5. Montați ferm mixerul la peretele bazinului. NOTĂ! Respectați prevederile de montare ale producătorului!
  6. Pozați cablul de conectare ușor tensionat la peretele bazinului. ATENȚIE! Atenție la posibilele locuri de frecare atunci când cablul de conectare este ghidat peste marginea bazinului. Muchiile ascuțite pot deteriora cablul de conectare. Eventual, înclinați muchia bazinului!
  7. Realizați protecția la coroziune (de ex. Sikaflex): Umpleți găurile longitudinale de la flanșa motorului până la șaibă.
  1. Mixer montat. Efectuați racordarea electrică.
Montare pe perete
Montare pe perete